Supa crema de dovleac cu crutoane

Dovleacul se curata de coaja, si se scoate miezul care se fierbe in apa cu putina sare. Dupa ce s-a fiert, se scurge si se trece printr-o sita. Se ad

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg dovleac
  • 1 I lapte
  • 500 mI apa
  • sare
  • zahar dupa gust
  • 50 gr unt
  • crutoane de paine prajita

Mod de preparare

Dovleacul se curata de coaja, si se scoate miezul care se fierbe in apa cu putina sare. Dupa ce s-a fiert, se scurge si se trece printr-o sita. Se adauga apoi laptele si apa si se pune pe foc din nou, dupa care se adauga zahar si se potriveste de sare. Cand s-a fiert, se pune untul si se amesteca incet.


Se serveste cu crutoane de paine prajite.

Alte retete:

Ciorba radauteana

Supa de galuste

Bors de peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci