Supa crema de dovleac este o supa savuroasa, nutritiva si ideala pentru zilele racoroase de toamna.
Se pune la fiert supa de pasare (sau apa), se adauga dovleacul taiat cubulete, verdeturile si se mai fierbe 20 de minute. Se scoate dovleacul si se paseaza. In piureul obtinut se adauga smantana si supa in care a fiert, apoi se potriveste gustul de sare si piper.
Supa se serveste cu ficatei de pasare rumeniti in unt, pe ambele parti.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii