• curatati cartoful si taiati-l cuburi• indepartati cotoarele de la dovlecel si taiati-l cuburi, cu tot cu coaja•
• curatati cartoful si taiati-l cuburi
• indepartati cotoarele de la dovlecel si taiati-l cuburi, cu tot cu coaja
• puneti la fiert in 2 litri de apa cartofii, dovleceii, ceapa si tijele de telina taiate rondele
• lasati sa fiarba pana se inmoaie, apoi scurgeti supa de legume intr-un castron
• puneti legumele in blenderul Oster Delighter, adaugati cubuletul de unt, smantana incalzita, sare si piper dupa gust si mixati, adaugand supa de legume, putin cate putin, pana ajungeti la consistenta dorita
• la final adaugati mararul si menta tocate marunt
• taiati chorizo in fasii subtiri si trageti-le putin la tigaie cu cateva picaturi de ulei
• serviti supa crema de dovlecei cu fasii de chorizo si crutoane.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii