• taiati dovleceii rondele, ceapa, telina si cartofii in cuburi si puneti legumele la fiert in 2 litri de apa
• taiati dovleceii rondele, ceapa, telina si cartofii in cuburi si puneti legumele la fiert in 2 litri de apa
• puneti rosiile in apa clocotita si lasati-le 10 minute, apoi curatati coaja, scoateti cotoarele si pasati-le cu blender Breville Hand Blender
• puneti sucul de rosii la fiert si lasati-l sa dea cateva clocote, apoi lasati-l deoparte
• scurgeti supa de legume si pastrati-o intr-un bol
• mixati cu blender Breville Hand Blender legumele cu untul, adaugati sucul de rosii si daca mai este nevoie din supa de legume pana ajungeti la consistenta dorita
• adaugati sare si piper dupa gust, nucsoara rasa, parmezanul ras si la final busuiocul taiat marunt
• puneti supa in boluri si decorati cu rondele de usturoi, piper proaspat rasnit si busuioc
Pofta buna!
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii