Supa-crema de fasole este o supa crema de legume delicioasa si sanatoasa. Se lasa la inmuiat fasolea 12 ore apoi se pune la fiert, se schimba apa de 3 ori.
Supa-crema de fasole este o supa crema de legume delicioasa si sanatoasa. Se lasa la inmuiat fasolea 12 ore apoi se pune la fiert, se schimba apa de 3 ori, in ultima apa se pune morcovul si ceapa tocata si apa cat sa le acopere. Se pune vegeta, sare si piper, dupa ce au fiert se paseaza cu blenderul si se adauga uleiul
Supa-crema de fasole se serveste calda, cu crutoane de paine prajita si salata de ceapa.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii