Se inmoaie cu o seara inainte fasolea si cu o ora sau doua inainte fulgii de secara. Se pun la fiert separat. Intre timp se caleste baconul fara a se
Se inmoaie cu o seara inainte fasolea si cu o ora sau doua inainte fulgii de secara. Se pun la fiert separat. Intre timp se caleste baconul fara a se adauga ulei, se pune ceapa si morcovul si se lasa la innabusit.
Fasolea se paseaza complet, se adauga fulgii cu tot cu zeama in care au fiert si baconul cu ceapa si morcov. Se condimenteaza dupa gust, eu am pus o foaie de dafin, piper si un pic de patrunjel uscat.
Se dau cateva clocote la foc mic pana se patrund gusturile, se mai paseaza un pic dar nu complet si se serveste.
Alte retete de supa recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii