Se prepara o supa de legume.Se strecoara,se indeparteaza legumele si in supa se pune grisul in ploaie,amestecand bine,apoi se lasa sa fiarba 15-20minu
Se prepara o supa de legume.Se strecoara,se indeparteaza legumele si in supa se pune grisul in ploaie,amestecand bine,apoi se lasa sa fiarba 15-20minute.Se mai adauga lapte fierbinte,unt si oul batut cu 3linguri smantana.Dupa un clocot se serveste.
Se poate servi si cu galuste de gris
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptor"Retete pentru mese in familie"
Ciorba primavaratica de fasole boabeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii