Supa-crema de legume este o reteta delicioasa de supa cremoasa, o supa crema de legume potrivita in sezonul rece.
- Legumele curatate se pun la fiert in apa cu sare;
- Cand acestea sunt bine fierte le separam de zeama si pasam legumele bine cu blenderul:
- Subtiem crema cu supa pana la consistenta dorita;
- O asezonam cu sare si piper dupa gust si adaugam mararul;
La aceasta supa as folosi functia de fierbere si cea de mentinere calda a mancarii.
Supa crema de legume se serveste alaturi de crutoane de paine si decorata cu smantana.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii