Supele crema sunt foarte satioase, usor de facut si pot fi facute in diverse combinatii.
Pregatim legumele: Desfacem broccoli in buchetele si il punem in apa rece .
Morcovul, cartoful, ceapa si usturoiul le curatam ,spalam si taiem in bucati (cu cat vor fi bucatile mai mici cu atat se vor gati mai repede).
Intr-o oala punem apa pe foc (in loc de apa puteti folosi fond de legume sau carne) si o lasam sa fiarba. Adaugam morcovul taiat bucati, cartoful usturoiul si ceapa si lasam sa fiarba cam 10 minute.
Adaugam brocoli si dupa 5 minute punem sare, piper si nucsoara precum si nucile si migdalele. Dam oala deoparte si cu ajutorul blenderului facem un piure fin. Punem din nou pe foc si cand da in clocot adaugam crema de soia . Lasam sa clocoteasca de cateva ori si servim calda cu bucati de nuci si migdale usor prajite sau crutoane.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloO reteta rapida, un aluat fraged si multa savoare.
Tarta sarata cu rosii si masline1. Cele doua aluaturi se lucreaza separat. Pentru fiecare in parte, untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de...
Biscuiti marmorati
Comentarii