Supele crema sunt foarte satioase, usor de facut si pot fi facute in diverse combinatii.
Pregatim legumele: Desfacem broccoli in buchetele si il punem in apa rece .
Morcovul, cartoful, ceapa si usturoiul le curatam ,spalam si taiem in bucati (cu cat vor fi bucatile mai mici cu atat se vor gati mai repede).
Intr-o oala punem apa pe foc (in loc de apa puteti folosi fond de legume sau carne) si o lasam sa fiarba. Adaugam morcovul taiat bucati, cartoful usturoiul si ceapa si lasam sa fiarba cam 10 minute.
Adaugam brocoli si dupa 5 minute punem sare, piper si nucsoara precum si nucile si migdalele. Dam oala deoparte si cu ajutorul blenderului facem un piure fin. Punem din nou pe foc si cand da in clocot adaugam crema de soia . Lasam sa clocoteasca de cateva ori si servim calda cu bucati de nuci si migdale usor prajite sau crutoane.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii