Supele crema sunt foarte satioase, usor de facut si pot fi facute in diverse combinatii.
Pregatim legumele: Desfacem broccoli in buchetele si il punem in apa rece .
Morcovul, cartoful, ceapa si usturoiul le curatam ,spalam si taiem in bucati (cu cat vor fi bucatile mai mici cu atat se vor gati mai repede).
Intr-o oala punem apa pe foc (in loc de apa puteti folosi fond de legume sau carne) si o lasam sa fiarba. Adaugam morcovul taiat bucati, cartoful usturoiul si ceapa si lasam sa fiarba cam 10 minute.
Adaugam brocoli si dupa 5 minute punem sare, piper si nucsoara precum si nucile si migdalele. Dam oala deoparte si cu ajutorul blenderului facem un piure fin. Punem din nou pe foc si cand da in clocot adaugam crema de soia . Lasam sa clocoteasca de cateva ori si servim calda cu bucati de nuci si migdale usor prajite sau crutoane.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii