Zarzavatul si legumele se curata, se spala si se aseaza la foc. Cind totul este bine fiert, se strecoara, apoi se trece prin sita. Se topeste o parte
Zarzavatul si legumele se curata, se spala si se aseaza la foc. Cind totul este bine fiert, se strecoara, apoi se trece prin sita. Se topeste o parte din unt in vasul in care a fiert zarzavatul, se presara faina, se amesteca bine, apoi se pune si pireul de zarzavat. Dupa ce totul s-a inabusit putin, se adauga zeama de zarzavat si se lasa sa mai fiarba 15-20 minute la foc mic.
Se serveste la masa cu restul de unt si verdeata pe deasupra, iar drept garnitura, cu crochete de piine prajita sau cu saleuri
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii