Lintea se spala si se da in clocot o data, dupa care se schimba apa. In a 2-a apa se adauga legumele curatate si taiate in patru, uleiul de masline, o
Lintea se spala si se da in clocot o data, dupa care se schimba apa. In a 2-a apa se adauga legumele curatate si taiate in patru, uleiul de masline, orezul, sarea, piperul alb. Se acopera si se lasa la fiert. Cand legumele au fiert se lasa un pic la racit, dupa care se paseaza pana se obtine supa-crema.
Se serveste calda cu suc de lamaie, si crutoane. La alegere se poate servi si cu smantana. Este absolut delicios.
Pofta buna.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii