O supa cu ingrediente simple dar sanatoase!
Lintea rosie se pune la fiert in 500 ml apa cu un praf de sare si legumele curatate si taiate marunt.Cand sunt fierte le scurgem de zeama,adaugam ulei de masline si le blenduim,adaugand zeama in care au fiert,turnata cate puti,pana ajunge la consistenta dorita.Se lasa sa se racoreasca ,timp in care pregatim chipsurile amestecand oul cu fulgii de mei.Cand fulgii absorb tot oul batut adaugam sare,piper, o picatura de ulei de masline si condimentul uscat.Mai lasam 5 minute amestecand cu o lingura pana fulgii de mei trag totul,ramanand fara pic de zeama.Se intinde pe o hartie de copt cu un sucitor(deasupra acoperim cu alta hartie evitand lipirea de sucitor )si dam la cuptor sa se rumeneasca frumos.Scoatem tava din cuptor si ajutandu-ne de o forma decupam chipsurile in forma dorita ,cat timp stratul este cald.Servim supa crema cu aceste delicioase chipsuri,deasupra presarata cu boia dupa preferinta noastra,dulce sau iute..
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii