O supa cu ingrediente simple dar sanatoase!
Lintea rosie se pune la fiert in 500 ml apa cu un praf de sare si legumele curatate si taiate marunt.Cand sunt fierte le scurgem de zeama,adaugam ulei de masline si le blenduim,adaugand zeama in care au fiert,turnata cate puti,pana ajunge la consistenta dorita.Se lasa sa se racoreasca ,timp in care pregatim chipsurile amestecand oul cu fulgii de mei.Cand fulgii absorb tot oul batut adaugam sare,piper, o picatura de ulei de masline si condimentul uscat.Mai lasam 5 minute amestecand cu o lingura pana fulgii de mei trag totul,ramanand fara pic de zeama.Se intinde pe o hartie de copt cu un sucitor(deasupra acoperim cu alta hartie evitand lipirea de sucitor )si dam la cuptor sa se rumeneasca frumos.Scoatem tava din cuptor si ajutandu-ne de o forma decupam chipsurile in forma dorita ,cat timp stratul este cald.Servim supa crema cu aceste delicioase chipsuri,deasupra presarata cu boia dupa preferinta noastra,dulce sau iute..
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii