O bunatate de vitamine.
Lintea rosie se spala in cateva ape. Legumele le taiam cubulete mai mici si le punem la fiert in apa cu 1 lingura amestec de legume. Se fierb cam 7-8 minute, apoi adaugam lintea. Se mai fierb impreuna maxim 10 minute (lintea rosie daca se fierbe mai mult de 10-12 minute devine foarte moale).
La final adaugam sare si piper, frunzele de patrunjel taiate marunt, apoi cu un blender vertical pasam supa (adica o facem crema).
Supa se serveste calda sau rece cu crutoane de paine si bautura de soia cu sirop de agave.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAceste minitarte pe care vreau sa vi le prezint sunt iubite deopotriva de toata lumea si asta deoarece se pot face cu o mare...
Minitarte cu fructeSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii