O bunatate de vitamine.
Lintea rosie se spala in cateva ape. Legumele le taiam cubulete mai mici si le punem la fiert in apa cu 1 lingura amestec de legume. Se fierb cam 7-8 minute, apoi adaugam lintea. Se mai fierb impreuna maxim 10 minute (lintea rosie daca se fierbe mai mult de 10-12 minute devine foarte moale).
La final adaugam sare si piper, frunzele de patrunjel taiate marunt, apoi cu un blender vertical pasam supa (adica o facem crema).
Supa se serveste calda sau rece cu crutoane de paine si bautura de soia cu sirop de agave.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii