Fierbem mazarea in apa cu vegeta. Facem un rantas din unt si faina. diluam cu lapte si fierbem pana se ingroasa putin. Mazarea se face pireu impreun
Fierbem mazarea in apa cu vegeta.
Facem un rantas din unt si faina. diluam cu lapte si fierbem pana se ingroasa putin.
Mazarea se face pireu impreuna cu zeama si il amestecam in sosul de lapte.
Se fierbe, se indulceste cu zahar, daca este prea gros se subtiaza cu apa.
Se amesteca galbenusul cu frisca si pune in supa fierbinte.
Alte retete
Mazare cu aripioare
Mazare cu pulpe

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii