Supa-crema de mazare

Fierbem mazarea in apa cu vegeta. Facem un rantas din unt si faina. diluam cu lapte si fierbem pana se ingroasa putin. Mazarea se face pireu impreun

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g mazare
  • Vegeta dupa gust
  • 3 dl lapte
  • 30 g unt
  • 1 lingura de faina (fina)
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 dl frisca
  • 1 galbenus de ou

Mod de preparare

Fierbem mazarea in apa cu vegeta.

Facem un rantas din unt si faina. diluam cu lapte si fierbem pana se ingroasa putin.

Mazarea se face pireu impreuna cu zeama si il amestecam in sosul de lapte.

Se fierbe, se indulceste cu zahar, daca este prea gros se subtiaza cu apa.

Se amesteca galbenusul cu frisca si pune in supa fierbinte.
Alte retete

Mazare cu aripioare

Mazare cu pulpe

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori