Se curata mazarea si se pun boabele cu apa la foc. Dupa citeva clocote, se adauga frunzele de spanac si de salata verde si sarea. Dupa ce boabele de m
Se curata mazarea si se pun boabele cu apa la foc. Dupa citeva clocote, se adauga frunzele de spanac si de salata verde si sarea. Dupa ce boabele de mazare sint bine fierte, se trece totul prin sita. In timp ce legumele fierb, in oala in care se vor strecura se topeste untul, se presara faina, apoi se adauga citeva linguri de zeama in care a fiert mazarea. Se lasa sa fiarba 5-10 minute. Se adauga pireul, restul de zeama, sarea si zaharul, dupa plac. Se amesteca bine si se mai da un clocot.
Se serveste presarata pe deasupra cu o legatura de hasmatuchi sau de marar tocata marunt
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru că mai aveam niște caramel condensat cu cacao și niște pișcoturi duo, m-am gândit să prepar această...
Desert prajitura cu piscoturi in blat si caramel cu cacaoGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii