Pentru supa crema de mazare verde avem nevoie si de o mana de spanac si de o salata verde. Se pregateste usor.
Aceasta supa crema de legume este delicioasa. Pentru supa crema de mazare verde intr-o oala cu apa se fierb mazarea si cateva frunze de spanac si de salata, taiate fin. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc potrivit, trei sferturi de ora. Cand mazarea este bine fiarta, se trece prin sita. Se subtiaza cu zeama in care a fiert si se lasa sa mai dea cateva clocote, amestecand din cand in cand.
Inainte de a servi supa deasa de mazare verde, se adauga o bucatica de unt proaspat si o lingura sau doua de mazare verde fiarta separat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii