Supa crema de morcov este delicioasa si sanatoasa. Morocvul este o leguma ce nu trebuie sa lipseasca din alimentatie asa ca e o supa crema recomandata.
Morcovii si ceapa se curata si se taie in cuburi. Painea se taie in cuburi ,care se rumenesc la cuptor cu 25 gr de unt.
Supa de oase se fierbe cu ceapa si morcovii. Se paseaza,iar crema obtinuta se mai fierbe 10 minute. Pregatim o compozitie din lapte,faina,galbenusuri si sare. Se adauga la supa,se mai fierbe 10 minute. Se ia de pe foc si se adauga restul de unt,ca sa nu se formeze o crusta.
Se serveste fierbinte cu crutoane.
De la Philips MUlticooker imi plac:
functia de fierbere
functia de fierbere inabusita
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii