Pana sa am un bebe, nu eram prea pasionata de supe creme, odata cu venirea lui, lucrurile s-au schimbat, de indata ce am inceput diversificarea. Prima supa crema pe care a acceptat-o la un an si ceva, chiar daca am inceput ca la carte alimentatia, a fost supa crema de morcov, cu timpul, am introdus mai multe legume si in final, am obtinut reteta pe placul celui mic si al meu desigur. Se poate prepara in diverse combinatii, eu o prefer cu :"de toate" Retete dietetice
Varianta 1: Se curata si se spala legumele, se pune apa la fiert, cu legumele taiate bucati mari; cand sunt gata, se paseaza cu mixerul verical, se pun iarasi pe foc, se condimeteaza, se adauga ulei de masline, se lasa sa dea cateva clocote si se opreste. Se serveste cu covrigei/crutoane si parmezan
Varianta 2: Se pune putin ulei de masline intr-o tigaie, se soteaza ceapa cu morcovul si chimen (cat se ia intre 2 degete), apoi se pun restul de legume si apa. Se lasa sa fiarba pana sunt gata, se paseaza. Se servesc cu covrigei/ crutoane si parmezan.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii