Se inabusa ceapa taiata marunt intr-o lingura de unt, se adauga orezul, sarea, apoi apa sau zeama de oase si se lasa sa fiarba bine cam o ora. Cind or
Se inabusa ceapa taiata marunt intr-o lingura de unt, se adauga orezul, sarea, apoi apa sau zeama de oase si se lasa sa fiarba bine cam o ora. Cind orezul este bine fiert, se trece prin sita, se adauga zeama ramasa si laptele. Se mai da putin in clocot si se drege cu ouale
Inainte de a fi servita la masa se adauga restul de unt
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii