Supa crema de pastarnac si vanilie

  • curata bucatile de pastarnac, taie-le rondele si pune-le la fiert in apa cu sare• taie pastaia

Portii
3
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de pastarnac si vanilie

Ingrediente

  • pastarnac - 8 buc
  • pastaie de vanilie - 1 buc
  • unt calitativ - 30 g
  • smantana de gatit din lapte de vaca - 300 ml
  • apa in care a fiert pastarnacul - 400 ml
  • sare si piper alb - dupa gust

Mod de preparare

 
• curata bucatile de pastarnac, taie-le rondele si pune-le la fiert in apa cu sare
• taie pastaia de vanilie in doua si scoate semintele – pune pastaile la fiert cu pastarnacul
• odata fiert, scurge apa intr-un castron
• pune pastarnacul in blenderul performant Oster Versa, adauga apa in care a fiert, cam 400 ml si actioneaza functia „Soup"
• odata incheiat programul, adauga smantana de gatit si untul, sare si piper alb si mixeaza inca 7-8 secunde.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori