Supa crema de pastarnac si vanilie

  • curata bucatile de pastarnac, taie-le rondele si pune-le la fiert in apa cu sare• taie pastaia

Portii
3
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de pastarnac si vanilie

Ingrediente

  • pastarnac - 8 buc
  • pastaie de vanilie - 1 buc
  • unt calitativ - 30 g
  • smantana de gatit din lapte de vaca - 300 ml
  • apa in care a fiert pastarnacul - 400 ml
  • sare si piper alb - dupa gust

Mod de preparare

 
• curata bucatile de pastarnac, taie-le rondele si pune-le la fiert in apa cu sare
• taie pastaia de vanilie in doua si scoate semintele – pune pastaile la fiert cu pastarnacul
• odata fiert, scurge apa intr-un castron
• pune pastarnacul in blenderul performant Oster Versa, adauga apa in care a fiert, cam 400 ml si actioneaza functia „Soup"
• odata incheiat programul, adauga smantana de gatit si untul, sare si piper alb si mixeaza inca 7-8 secunde.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc