Se curata pepenele, se indeparteaza semintele , iar pulpa se taie cubulete. Cu putin lapte si miere se pune pepenele in blender si se turmixeaza. 2.Se
Se curata pepenele, se indeparteaza semintele, iar pulpa se taie cubulete. Cu putin lapte si miere se pune pepenele in blender si se mixeaza. Se amesteca faina cu 200 ml lapte si se incorporeaza in restul de lapte, care fierbe.Se lasa sa fiarba, pe foc mic, pana incepe sa se ingroase.Se ia de pe foc si se tine la rece. Cand s-a racit, se pune peste amestecul de pepene in blender si se turmixeaza impreuna .
Supa-crema de pepene galben se serveste in boluri ornata cu felii de pepene si cu pudra de scortisoara si nucsoara deasupra. eventual cu frisca.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii