Boabe de porumb se aleg si se spala, dupa care se pun la fiert in apa rece. Separat se curata si se taie morcovul, patrunjelul, telina, pastarnacul.
Boabe de porumb se aleg si se spala, dupa care se pun la fiert in apa rece. Separat se curata si se taie morcovul, patrunjelul, telina, pastarnacul. Se pun apoi la inabusit in unt, dupa care se pun la fiert. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si se dau prin sita. Piureul obtinut din legume si porumb se amesteca in supa in care au fiert acestea. Oul batut, se amesteca impreuna cu smantana si untul si se toarna in supa, amestecand continuu. Se ia de pe foc dupa ce a mai dat odata in clocot.
Supa se serveste fierbinte.
Alte retete:
Ciorba de burta
Ciorba de vacuta
Supa de praz

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii