Boabe de porumb se aleg si se spala, dupa care se pun la fiert in apa rece. Separat se curata si se taie morcovul, patrunjelul, telina, pastarnacul.
Boabe de porumb se aleg si se spala, dupa care se pun la fiert in apa rece. Separat se curata si se taie morcovul, patrunjelul, telina, pastarnacul. Se pun apoi la inabusit in unt, dupa care se pun la fiert. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si se dau prin sita. Piureul obtinut din legume si porumb se amesteca in supa in care au fiert acestea. Oul batut, se amesteca impreuna cu smantana si untul si se toarna in supa, amestecand continuu. Se ia de pe foc dupa ce a mai dat odata in clocot.
Supa se serveste fierbinte.
Alte retete:
Ciorba de burta
Ciorba de vacuta
Supa de praz
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii