• introdu porumbul la cutie (cu tot cu suc) in blenderul performant Oster Versa• adauga 350 ml
• introdu porumbul la cutie (cu tot cu suc) in blenderul performant Oster Versa
• adauga 350 ml de apa si busuiocul si activeaza functia „Soup"
• odata incheiat programul, adauga sare, piper alb si smantana de gatit
• mixeaza timp de 7-8 secunde
• serveste cu chives tocat, crutoane de paine sau chipsuri de parmezan.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii