Supa crema de rosii cu crutoane este o reteta de supa crema de legume absolut delicioasa.
Rosiile se spala, se decojesc si se curata de partea mai tare. Se pun intr-o cratita si se acopera cu apa, apoi se adauga foaia de dafin, cimbrul, busuiocul, putina sare si usturoiul pisat si se da la fiet. Intre timp celelalte legume se spala, se curata si se taie cubulete, apoi se calesc in uleiul de masline. Se adauga peste rosii si se lasa sa fiarba. Cand sunt fierte se mixeaza in blender, se adauga apa pentru a se obtine consistenta dorita si se potriveste de gust cusare si piper si cu zaharul care va echilibra aciditatea rosiilor.. Se mai da la fiert pentru 10 minute.
La aparatul Philips Multicooker apreciez, printre altele, urmatoarele functii:
- Datorită celor 12 programe diferite de gătire, îndeplineşti de acum toate poftele familiei tale.
- Cu ajutorul funcţiei de menţinere a mâncării calde până la 24 de ore, eşti gata oricând să spui "Poftiţi la masă!"
Supa crema de rosii se serveste cu crutoane de paine prajita (eventual unsa cu putin ulei de masline) si smantana. Se poate adauga verdeata taiata foarte marunt.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii