Supa crema de rosii cu crutoane este o reteta de supa crema de legume absolut delicioasa.
Rosiile se spala, se decojesc si se curata de partea mai tare. Se pun intr-o cratita si se acopera cu apa, apoi se adauga foaia de dafin, cimbrul, busuiocul, putina sare si usturoiul pisat si se da la fiet. Intre timp celelalte legume se spala, se curata si se taie cubulete, apoi se calesc in uleiul de masline. Se adauga peste rosii si se lasa sa fiarba. Cand sunt fierte se mixeaza in blender, se adauga apa pentru a se obtine consistenta dorita si se potriveste de gust cusare si piper si cu zaharul care va echilibra aciditatea rosiilor.. Se mai da la fiert pentru 10 minute.
La aparatul Philips Multicooker apreciez, printre altele, urmatoarele functii:
- Datorită celor 12 programe diferite de gătire, îndeplineşti de acum toate poftele familiei tale.
- Cu ajutorul funcţiei de menţinere a mâncării calde până la 24 de ore, eşti gata oricând să spui "Poftiţi la masă!"
Supa crema de rosii se serveste cu crutoane de paine prajita (eventual unsa cu putin ulei de masline) si smantana. Se poate adauga verdeata taiata foarte marunt.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii