Supa-crema de spanac este delicioasa, usor de preparat, si o supa de post. Este o supa crema foarte sanatoasa, are multe vitamine si este foarte gustoasa.
Am dat spanacul in clocot (desi era deja fiert si congelat) impreuna cu ceapa taiata in patru bucati, usturoiul si condimentele!
Apoi am stors apa, iar spanacul cu ceapa si usturoiul le-am pasat pe blender.
Am adaugat putina apa (cea in care am fiert legumele) pana cand supa-crema a capatat consistenta dorita! Puteti de asemenea sa folositi, in loc de apa aceea fiarta, supa de pui, dupa gust!
Va asigur ca este delicioasa!
Servim supa-crema de spanac cu crutoane si o lingurita-doua de smantana (optional - pentru cei care nu postesc)!
Sursa acestei retete este: http://www.cantboilanegg.ro/
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPana acum bagam muraturii clasici, taranesti, dar de anul trecut am descoperit aceasta reteta foarte buna. Daca muraturii...
Salata taraneasca de legume pentru iarnaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii