Supa crema de spanac

Morcovul, ceapa, pastarnacul, telina si un cartof le pune in 750 ml apa cu sare su 1 lg ulei. Cand e morcovul strecuram apa. Pastram supa. Tocam ceapa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g spanac
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 25g unt
  • 2-3 catei usuroi
  • 600 ml lapte
  • 100 g smantana
  • 1 lg ulei
  • sare

Mod de preparare

Morcovul, ceapa, pastarnacul, telina si un cartof le pune in 750 ml apa cu sare su 1 lg ulei.

Cand e morcovul strecuram apa. Pastram supa.

Tocam ceapa, usturoiul si le calim in unt 5-6 minute.

Adaugam cartoful taiat cuburi si 500-600 de supa strecurata si fierbem 10-15 min. acoperit.

Punem jumatate din spanac si laptele si mai tinem un sfert de ora pe foc.

Cand s-a racorit pasam supa de mai sus impruena cu cealalta jumatate de spanac tras prin unt.
Servim cu smantana si crutoane

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc