Morcovul, ceapa, pastarnacul, telina si un cartof le pune in 750 ml apa cu sare su 1 lg ulei. Cand e morcovul strecuram apa. Pastram supa. Tocam ceapa
Morcovul, ceapa, pastarnacul, telina si un cartof le pune in 750 ml apa cu sare su 1 lg ulei.
Cand e morcovul strecuram apa. Pastram supa.
Tocam ceapa, usturoiul si le calim in unt 5-6 minute.
Adaugam cartoful taiat cuburi si 500-600 de supa strecurata si fierbem 10-15 min. acoperit.
Punem jumatate din spanac si laptele si mai tinem un sfert de ora pe foc.
Cand s-a racorit pasam supa de mai sus impruena cu cealalta jumatate de spanac tras prin unt.
Servim cu smantana si crutoane

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii