Supa crema de sparanghel este o supa delicioasa pentru cei aventurosi.
Supa crema de sparanghel este o supa crema delicioasa pentru cei aventurosi.
Taiati sparanghelul bucati de aprox 1 cm. Caliti ceapa in 2 linguri de unt la foc mediu, amestecand constant pana se inmoaie. Adaugati bucatile de sparanghel si asezonati cu sare si piper. Lasati amestecul la foc mediu pentru 5 minute, amestecand. Adaugati supa de pui, acoperiti oala si fierbeti 15 – 20 minute, pana se fragezeste bine sparanghelul.
Dati supa la blender, pana se transforma in crema omogena. Adaugati smantana, mai puneti supa de pui daca e nevoie de o consistenta mai fluida. Asezonati cu sare si piper. Dati supa in clocot si adaugati o lingura de unt si zeama de lamaie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii