Supa crema de usturoi

Usturoiul curatat se zdrobeste, ceapa se razuieste si impreuna se calesc in unt topit. Se presara faina si se stinge cu zeama concentrata de carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 80 ml supa de carne(poate fi din cub)
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 10 ml smantana
  • cascaval Rockfort
  • putin unt

Mod de preparare

Usturoiul curatat se zdrobeste, ceapa se razuieste si impreuna se calesc in unt topit. Se presara faina si se stinge cu zeama concentrata de carne.

Se adauga sare, piper, se da in clocot, apoi se lasa 10 minute la foc mic. Smantana se adauga dupa ce se ia de pe foc.
Se serveste in bol, cu crutoane prajite si cascaval ras.

Alte retete recomandate

Ciorba de perisoare

Vinete coapte

Vinete la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc