Supa crema de usturoi

Usturoiul curatat se zdrobeste, ceapa se razuieste si impreuna se calesc in unt topit. Se presara faina si se stinge cu zeama concentrata de carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 80 ml supa de carne(poate fi din cub)
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 10 ml smantana
  • cascaval Rockfort
  • putin unt

Mod de preparare

Usturoiul curatat se zdrobeste, ceapa se razuieste si impreuna se calesc in unt topit. Se presara faina si se stinge cu zeama concentrata de carne.

Se adauga sare, piper, se da in clocot, apoi se lasa 10 minute la foc mic. Smantana se adauga dupa ce se ia de pe foc.
Se serveste in bol, cu crutoane prajite si cascaval ras.

Alte retete recomandate

Ciorba de perisoare

Vinete coapte

Vinete la cuptor

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Briose cu cirese

Briose cu cirese

Retete dietetice

Briose cu cirese
Tarta cu dovlecei zucchini

Tarta cu dovlecei zucchini

Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...

Tarta cu dovlecei zucchini
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Cele mai apreciate rețete
Tarta cu dovlecei zucchini
1
Romania

Tarta cu dovlecei zucchini

Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...

Tarta cu dovlecei zucchini
Tocana de legume cu dovlecei
2
Romania

Tocana de legume cu dovlecei

Dovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...

Tocana de legume cu dovlecei
Prajitura cu visine
3
Romania

Prajitura cu visine

Prima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...

Prajitura cu visine
Ghiveci din legume si orez
4
Romania

Ghiveci din legume si orez

Un ghiveci din legume si orez foarte delicios

Ghiveci din legume si orez
Prajitura Ziua si Noaptea de post
5
Romania

Prajitura Ziua si Noaptea de post

Prajitura Ziua si Noaptea de post, este o reteta simpla si rapida, cu blat pufos si cu un aspect vizual deosebit. Este o...

Prajitura Ziua si Noaptea de post