Am calit usturoi (cam putin, data viitoare pun dubla cantitate). Cand usturoiul s-a inmuiat am adaugat partea alba de la un praz taiata bucati mari. L
Am calit usturoi (cam putin, data viitoare pun dubla cantitate).
Cand usturoiul s-a inmuiat am adaugat partea alba de la un praz taiata bucati mari.
Le-am lasat si pe ele sa se caleasca bine si am adaugat o jumatate de lingura de faina.
Am stins cu o cana de supa si una de lapte si am lasat sa fiarba bine de tot, am tot invartit ca altfel imi pleca din oala.
Cand prazul a fost fiert am potrivit de sare si piper si am servit cu crutoane bronzate bine.
Se serveste cu crutoiane de paine.
Pofta buna!
Reteta Supa crema de usturoi a fost propusa de Carmiris pe forum culinar.ro
Alte retete de supe-crema gasiti aici:
Supa-crema cu dovleac ,
Supa crema de galbiori cu verdeata,
Supa de mazare uscata pasata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii