Pentru supa crema de legume cu crutoane punem intr-o cratita la calit 75 ml de ulei, in care adaugam un morcov ras pe razatoarea mica.
Pentru supa crema de legume cu crutoane punem intr-o cratita la calit 75 ml de ulei, in care adaugam un morcov ras pe razatoarea mica. Dupa ce am calit morcovul, stingem cu 2 l de apa, apoi adaugam 2-3 linguri de zarzavat din conserve pentru iarna, patru cartofi taiati cuburi, o ceapa tocata marunt si lasam sa fiarba. Dupa ce a fiert, strecuram supa, pasam zarzavatul, amestecam supa cu zarzavatul pasat, punem o lingura de delicat, dam gust de sare, mai dam un clocot, apoi dam deoparte si decoram cu verdeata. Este o reteta de post.
Supa crema de legume se serveste cu crutoane din paine, care se fac din felii de franzela taiata cuburi mici si pusa in tava unsa cu ulei, dupa care dam la cuptor pentru a se rumeni putin.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii