Pentru supa crema delicioasa de fasole uscata se alege fasolea, se spala bine si se pune din ajun sa se inmoaie in de 3 ori mai multa apa rece.
Pentru supa crema delicioasa de fasole uscata se alege fasolea, se spala bine si se pune din ajun sa se inmoaie in de 3 ori mai multa apa rece. A doua zi, se schimba apa cu alta tot rece atata cit sa acopere fasolea. Cand incepe sa clocoteasca, se schimba apa, cu una fierbinte. Dupa cateva clocote, se adauga zarzavatul curatat si spalat si se lasa sa fiarba la foc mic 2-3 ore. Dupa ce fasolea este bine fiarta, se strecoara, apoi se trece prin sita impreuna cu zarzavatul. Se incalzeste 3/4 din cantitatea de grasime in oala, se adauga pireul, se amesteca bine, apoi se subtiaza cu apa in care a fiert fasolea. Se potriveste de sare si piper dupa gust, iar pe deasupra se pune restul de grasime si verdeata tocata.
Se serveste cu crutoane de paine prajita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii