Supa-crema din dovleac de copt si castane

Se curata dovleacu, telina si se taie cubulete. Se pun la fiert intr-o cratita mare cu lapte si supa de carne. Se potriveste gustul cu sare, piper, sc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g dovleac de copt
  • 1 radacina telina
  • 12 castane coapte
  • 400 ml lapte
  • 300 ml supa de carne
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita scortisoara
  • praf de coriandru

Mod de preparare

Se curata dovleacu, telina si se taie cubulete. Se pun la fiert intr-o cratita mare cu lapte si supa de carne. Se potriveste gustul cu sare, piper, scortisoara macinata si coriandru. Se fierbe cca 20 de minute, se mixeaza. Se curata castanele. Supa se serveste in farfurii si se decoreaza cu cate 3 castane.
Alte reteta ciorba recomandate

Supa de rosii

Ciorba radauteana

Ciorba taraneasca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori