Se curata dovleacu, telina si se taie cubulete. Se pun la fiert intr-o cratita mare cu lapte si supa de carne. Se potriveste gustul cu sare, piper, sc
Se curata dovleacu, telina si se taie cubulete. Se pun la fiert intr-o cratita mare cu lapte si supa de carne. Se potriveste gustul cu sare, piper, scortisoara macinata si coriandru. Se fierbe cca 20 de minute, se mixeaza. Se curata castanele. Supa se serveste in farfurii si se decoreaza cu cate 3 castane.
Alte reteta ciorba recomandate
Supa de rosii
Ciorba radauteana
Ciorba taraneasca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii