Supa-crema din dovleac de copt si castane

Se curata dovleacu, telina si se taie cubulete. Se pun la fiert intr-o cratita mare cu lapte si supa de carne. Se potriveste gustul cu sare, piper, sc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g dovleac de copt
  • 1 radacina telina
  • 12 castane coapte
  • 400 ml lapte
  • 300 ml supa de carne
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita scortisoara
  • praf de coriandru

Mod de preparare

Se curata dovleacu, telina si se taie cubulete. Se pun la fiert intr-o cratita mare cu lapte si supa de carne. Se potriveste gustul cu sare, piper, scortisoara macinata si coriandru. Se fierbe cca 20 de minute, se mixeaza. Se curata castanele. Supa se serveste in farfurii si se decoreaza cu cate 3 castane.
Alte reteta ciorba recomandate

Supa de rosii

Ciorba radauteana

Ciorba taraneasca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc