O ceapa rosie se prajeste putin in 3 linguri ulei de masline, se adauga 5 catei de usturoi maruntiti si apoi zarzavatul taiat cuburi. Se acopera cu ap
O ceapa rosie se prajeste putin in 3 linguri ulei de masline, se adauga 5 catei de usturoi maruntiti si apoi zarzavatul taiat cuburi. Se acopera cu apa , se adauga doua lingurite de sare , una de paprika si 1/4 de lingurita ardei iute. Dupa 40 de minute componentele sunt moi si se opreste focul Se macina cu blenderul de mana. Simplu, usor de facut si gustos.
Se serveste presarat cu patrunjel, smantana dulce , iaurt, smantana sau crutoane. Pofta buna! Reteta Supa crema portocalie a fost propusa de Neta pe forum culinar.ro Alte retete cu legume gasiti aici: Supa crema cu dovleac, Supa din dovleac Butternut, Supa de dovleac
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaEste prima oara cand pregatesc o supa atata de diferita fata de ce consum eu. De obicei, pregatesc supa de pui, de rosii, de...
Supa mexicana de rosiiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii