Se adauga faina la oua, pana se obtine un aluat bun de framantat. Se intinde aluatul si se tai fasii lungi. In aceste fasii se pune urmatoarea compo
Se adauga faina la oua, pana se obtine un aluat bun de framantat. Se intinde aluatul si se tai fasii lungi. In aceste fasii se pune urmatoarea compozitie: se pune ceapa la calit in unsoare, cand este gata se adauga condimentele, dupa gust.
Cand s-a racit compozitia, se aseaza pe fiecare fasie, cealalta parte se indoaie, se formeaza niste saculeti si se leaga noduri in varf. Se lasa sa se usuce.
Se pun legumele la fiert impreuna cu aluatul. Cand s-au fiert se condimenteaza, dupa gust.
Alte reteta ciorba
Supa de rosii
Crema de masline cu crutoane de paine
Ciorba legume
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoAm revenit la topul 50, cu cele mai bune supe din lume, si anume supa finlandeza ce ocupa locul 10 . Usor...
Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii