Punem la fiert 400 gr de cartofi taiati cubulete impreuna cu sarea, piperul, ½ de ceapa si cubul pentru supa. Cand ingredientele devin aproape moi
Punem la fiert 400 gr de cartofi taiati cubulete impreuna cu sarea, piperul, ½ de ceapa si cubul pentru supa.
Cand ingredientele devin aproape moi, adaugam 100 gr de taitei de orz si 2 catei de usturoi pisat.
Amestecam 1 lingura de faina cu smantana si ingrosam supa cu amestecul obtinut. O presaram cu frunze de patrunjel si o turnam in cani.
Acoperim canile cu foi rotunde obtinute din aluatul foetaj, ungem cu galbenus de ou si le punem la cuptor pana aluatul devine auriu.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Pilaf de orez cu pui
Salata de spanac cu branza
Salata de icre de crap cu ceapa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii