Supa cu galuste

Se curata legumele si spalale. Ceapa, morcovul si radacina de patrunjel taie-le rondele subtiri. Pune toate legumele la fiert in apa clocotita cu praf

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardel gras
  • Pentru galuste:
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 oua
  • 150 g gris
  • sare
  • 1 varf de lingura de bicarbonat

Mod de preparare

Se curata legumele si spalale. Ceapa, morcovul si radacina de patrunjel taie-le rondele subtiri. Pune toate legumele la fiert in apa clocotita cu praf de sare. Intre timp,pregatestele galustele.bate ouale intr-un castron ca sare. Adauga treptat grisul amestecand,pentru a nu se forma cocoloase. Compozitia obtinuta pune-o cu lingurita, pe lung, pe o felie de plastic in asa fel incat sa obii un sul.punele in supa si acopera cu un capac si lasa-le sa fiarba. La fina se presara verdeata tocata marunt.
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci