Spanacul se spala bine in citeva ape, se fierbe, se strecoara, iar apoi se paseaza foarte bine. Se topeste untul si se amesteca cu pireul de spanac, c
Spanacul se spala bine in citeva ape, se fierbe, se strecoara, iar apoi se paseaza foarte bine. Se topeste untul si se amesteca cu pireul de spanac, care se sareaza si se pipereaza, dupa gust. Se bat cele doua oua si se omogenizeaza cu pireul de spanac, pesmetul, faina si cascavalul ras. Se pune sa fiarba supa de carne, iar cind da un clocot, se pune cite o lingurita din amestecul preparat, facindu-se galuste verzi ca cele de gris. Se lasa sa fiarba 10 minute, apoi se serveste.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacCiorba de dovlecei a la grec este o ciorba usoara si acrisoara cu dovlecel. Este o supa potrivita pentru orice moment.
Ciorba de dovlecei a la grecLa noi in casa se maninca in fiecare zi ciorba sau supa. Aceasta ciorba o prepar mai des toamna pentru ca am la dispozitie...
Ciorba de curcan cu legumeO reteta usoara plina de legume si vitamine pe care o putem consuma si in timpul postului.
Tocana de legume cu orez pentru iarnaUn desert simplu, dar spectaculos! Straturi diferite ca si arome si texturi. Incepem cu aluatul de tarte. Unul simplu si usor...
Desert tarta cu zmeura si ciocolataDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii