Spanacul se spala bine in citeva ape, se fierbe, se strecoara, iar apoi se paseaza foarte bine. Se topeste untul si se amesteca cu pireul de spanac, c
Spanacul se spala bine in citeva ape, se fierbe, se strecoara, iar apoi se paseaza foarte bine. Se topeste untul si se amesteca cu pireul de spanac, care se sareaza si se pipereaza, dupa gust. Se bat cele doua oua si se omogenizeaza cu pireul de spanac, pesmetul, faina si cascavalul ras. Se pune sa fiarba supa de carne, iar cind da un clocot, se pune cite o lingurita din amestecul preparat, facindu-se galuste verzi ca cele de gris. Se lasa sa fiarba 10 minute, apoi se serveste.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteIată că am ajuns și eu bucătăraș suprem cu 1000 de rețete! Și la numărul 1000 nu poate fi decât un tort...
Desert tort cu creme de ciocolata si jeleu de clementinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii