Curatam morcovul, prazul, ardeiul si taiem fasii. Clatim 200 gr de ciuperci si le feliem. Strecuram conservele de porumb si fasole uscata. Prajim cat
Curatam morcovul, prazul, ardeiul si taiem fasii. Clatim 200 gr de ciuperci si le feliem. Strecuram conservele de porumb si fasole uscata.
Prajim cateva minute in ulei fierbinte ciupercile si morcovul, diluam cu 1,5 dl de zeama de legume si fierbem 5 minute.
Amestecam 4 linguri de faina de malai cu legumele si le adaugam la supa, lasam sa dea in clocot.
La sfarsit adaugam ardeiul, prazul, porumbul, fasolea uscata, lingurile de ghimbir razuit, sosul de soia si fierbem.
Condimentam cu sare dupa gust, legumele trebuie sa ramana crocante.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Tocanita cu ardei copti si pui
Tocanita de carne de vita cu cartofi
Tocanita cu ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii