Curatam morcovul, prazul, ardeiul si taiem fasii. Clatim 200 gr de ciuperci si le feliem. Strecuram conservele de porumb si fasole uscata. Prajim cat
Curatam morcovul, prazul, ardeiul si taiem fasii. Clatim 200 gr de ciuperci si le feliem. Strecuram conservele de porumb si fasole uscata.
Prajim cateva minute in ulei fierbinte ciupercile si morcovul, diluam cu 1,5 dl de zeama de legume si fierbem 5 minute.
Amestecam 4 linguri de faina de malai cu legumele si le adaugam la supa, lasam sa dea in clocot.
La sfarsit adaugam ardeiul, prazul, porumbul, fasolea uscata, lingurile de ghimbir razuit, sosul de soia si fierbem.
Condimentam cu sare dupa gust, legumele trebuie sa ramana crocante.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Tocanita cu ardei copti si pui
Tocanita de carne de vita cu cartofi
Tocanita cu ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii