Adauga 30 g de unt la 1 lingura de faina si prepara rantasul la foc iute. Adauga 2 linguri de frunza de marar tocata marunt si dupa aproximativ un ju
Adauga 30 g de unt la 1 lingura de faina si prepara rantasul la foc iute. Adauga 2 linguri de frunza de marar tocata marunt si dupa aproximativ un jumatate de minut toarna incet 1,1 l de apa in timp ce amesteci continuu. Toarna apoi 200 ml de lapte, adauga 30 g de orez spalat in prealabil, 1 lingurita de sare si fierbe supa inca 10 minute, amestecand din cand in cand, pana se inmoaie orezul.
Iarna foloseste doar 1 lingura de frunza de marar uscat. In loc de orez poti adauga galuste cu unt. Cei cu gusturi rafinate pot pregati aceasta supa si cu nasturel.
Alte supe recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii