Supa cu orez si galbiori este numai buna in sezonul ciupercilor de padure. Este o reteta rapida, ieftina si consistenta, iar daca iti vei culege chiar tu ciupercile din padure, va fi cu atat mai gustoasa.
Pune ceapa, morcovii si pastarnacul tocate marunt sa se caleasca in putin ulei, la foc mic. Dupa 2 minute adauga orezul spalat inainte.
Amesteca bine si lasa-l pe foc pana devine translucid. Adauga o cana cu apa, spala galbiorii si adauga-i si pe ei.
Toarna apa cat sa acopere si mai lasa pe foc inca 20 de minute. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust, adauga zeama de lamaie.
Supa cu orez si galbiori se serveste calda, cu patrunjel tocat deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii