Se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei, se adauga telina, radacina de patrunjel, cartofii, varza, morcovul taiat felii subtiri, ulei si se l
Se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei, se adauga telina, radacina de patrunjel, cartofii, varza, morcovul taiat felii subtiri, ulei si se lasa sa fiarba inabusit 10 minute, amestecand din cand in cand.
Cand legumele s-au inmuiat, se adauga boabele de porumb scurse de zeama, 2 litri de apa calda si se lasa sa fiarba la foc mic, 15 minute.
Se adauga sosul de rosii, se sareaza, pipareaza dupa gust, si se lasa sa mai dea 2 - 3 clocote. Se presara patrunjel, se acopera cu capac si se lasa inca 10 minute pentru aromatizare.
Retete de post
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriSe fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...
Salata de fasole verdeLichiorul de menta este o bautura deosebita. Pentru a face aceasta reteta de lichior aveti nevoie frunze de menta, alcool si...
Lichior de menta
Comentarii