Se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei, se adauga telina, radacina de patrunjel, cartofii, varza, morcovul taiat felii subtiri, ulei si se l
Se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei, se adauga telina, radacina de patrunjel, cartofii, varza, morcovul taiat felii subtiri, ulei si se lasa sa fiarba inabusit 10 minute, amestecand din cand in cand.
Cand legumele s-au inmuiat, se adauga boabele de porumb scurse de zeama, 2 litri de apa calda si se lasa sa fiarba la foc mic, 15 minute.
Se adauga sosul de rosii, se sareaza, pipareaza dupa gust, si se lasa sa mai dea 2 - 3 clocote. Se presara patrunjel, se acopera cu capac si se lasa inca 10 minute pentru aromatizare.
Retete de post
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii