Se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei, se adauga telina, radacina de patrunjel, cartofii, varza, morcovul taiat felii subtiri, ulei si se l
Se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei, se adauga telina, radacina de patrunjel, cartofii, varza, morcovul taiat felii subtiri, ulei si se lasa sa fiarba inabusit 10 minute, amestecand din cand in cand.
Cand legumele s-au inmuiat, se adauga boabele de porumb scurse de zeama, 2 litri de apa calda si se lasa sa fiarba la foc mic, 15 minute.
Se adauga sosul de rosii, se sareaza, pipareaza dupa gust, si se lasa sa mai dea 2 - 3 clocote. Se presara patrunjel, se acopera cu capac si se lasa inca 10 minute pentru aromatizare.
Retete de post

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii