Supa cu praz si cartofi a la David Lebovitz este o delicioasa reteta de supa de legume. Pentru realizarea acestei retete culinare va trebuie circa 300 g cartofi taiati cubulete.
Supa cu praz si cartofi a la David Lebovitz este o delicioasa reteta de supa de legume. Pentru realizarea acestei supe puneti mai intai uleiul intr-o oala si cand s-a infierbantat se adauga prazul taiat rondele.
Prazl se caleste cam 5 minute, pana s-a inmuiat bine, Apoi adaugati si cimbru, apa, cubul, cartofii si frunza de dafin.
Se fierb pana s-au inmuiat cartofii.
Se lasa putin sa se raceasca,se scoate frunza de dafin si se mixeaza cu stick blenderul. Daca e prea groasa adaugati putina apa. Nu mixati supa in robot ca textura va fi diferita. Daca mixati in blender aveti grija sa nu dea afara.
Supa cu praz si cartofi se serveste calda cu paine proaspata sau crutoane si eventual cu smantana.
Pentru servire mi-ar trebuie un polonic de la Kitchen shop.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii