Pregatim un rantas din faina si unt. Cand devine maroniu, adaugam o lingurita de chimion intreg si lasam pana se rumenese putin. Turnam peste rantas 1
Pregatim un rantas din faina si unt. Cand devine maroniu, adaugam o lingurita de chimion intreg si lasam pana se rumenese putin. Turnam peste rantas 1,2 litri de apa (daca avem supa de carne e mai bine), punem sare si o fierbem bine (la sfarsit o strecuram, pentru a inlatura boabele de chimion). Se serveste cu crutoane prajite de chifle.
Alte retete recomadateCiorba radauteana
Ciorba cu perisoare
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru ca sunt la regim azi am pregatit o tocanita cu putine grasimi,iar ajutorul de nadejde a fost vasul Zepter.
Tocanita dietetica cu pulpe de pui dezosate in vas ZepterPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii