Supa cu rantas

Pregatim un rantas din faina si unt. Cand devine maroniu, adaugam o lingurita de chimion intreg si lasam pana se rumenese putin. Turnam peste rantas 1

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 grame faina
  • 30 grame unt
  • chimion
  • crutoane prajite din chifle

Mod de preparare

Pregatim un rantas din faina si unt. Cand devine maroniu, adaugam o lingurita de chimion intreg si lasam pana se rumenese putin. Turnam peste rantas 1,2 litri de apa (daca avem supa de carne e mai bine), punem sare si o fierbem bine (la sfarsit o strecuram, pentru a inlatura boabele de chimion). Se serveste cu crutoane prajite de chifle.
Alte retete recomadateCiorba radauteana

Ciorba cu perisoare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc