Pregatim un rantas din faina si unt. Cand devine maroniu, adaugam o lingurita de chimion intreg si lasam pana se rumenese putin. Turnam peste rantas 1
Pregatim un rantas din faina si unt. Cand devine maroniu, adaugam o lingurita de chimion intreg si lasam pana se rumenese putin. Turnam peste rantas 1,2 litri de apa (daca avem supa de carne e mai bine), punem sare si o fierbem bine (la sfarsit o strecuram, pentru a inlatura boabele de chimion). Se serveste cu crutoane prajite de chifle.
Alte retete recomadateCiorba radauteana
Ciorba cu perisoare

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii