Supa cu vin

Se fierbe vinul 5 – 10 minute cu cuisoare, 2 – 3 bucati scortisoara, zeama de lamaie si coaja maruntita. Se foloseste fie dozator de cea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1l vin alb
  • 1 lamaie mica
  • 8 galbenusuri
  • 100 – 120 g zahar
  • Scortisoara (coaja)
  • Cuisoare

Mod de preparare

Se fierbe vinul 5 – 10 minute cu cuisoare, 2 – 3 bucati scortisoara, zeama de lamaie si coaja maruntita.

Se foloseste fie dozator de ceai in care se introduc mirodeniile, fie se strecoara.

Se freaca galbenusurile cu zahar si amestecand continuu cu telul, se adauga vinul. Se pune din nou pe foc si, mestecand neintrerupt cu telul, se fierbe la foc mic pana se leaga supa.
Este o reteta de supa foarte gustoasa

Alte retete recomandate

Tocanita pui cu ciuperci

Tocanita cu vinete/a>

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci