Supa de andive cu branza de oaie

Se spala andivele, se indeparteaza foile exterioare, se taie in doua, apoi fideluta. Ceapa verde se spala, se usuca cu un servet si se taie rondele. I

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g. andive
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 2 linguri unt
  • 150g. branza dulce de vaca
  • 3/4 l. supa (din cub Gallina Blanca)
  • 2 oua
  • 50g. branza de oaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala andivele, se indeparteaza foile exterioare, se taie in doua, apoi fideluta. Ceapa verde se spala, se usuca cu un servet si se taie rondele. Intr-o cratita se pune untul si se caleste ceapa; se adauga andivele si supa si se lasa sa clocoteasca 5 minute. Se ia supa de pe foc si se lasa la racit. Apoi, se mixeaza. Branza de vaca se amesteca bine cu ouale, se adauga in supa pusa din nou pe foc. Se sareaza si se pipereaza.
Se seveste in castronele, cu branza de oaie taiata cubulete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc