Supa de andive cu branza de oaie

Se spala andivele, se indeparteaza foile exterioare, se taie in doua, apoi fideluta. Ceapa verde se spala, se usuca cu un servet si se taie rondele. I

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g. andive
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 2 linguri unt
  • 150g. branza dulce de vaca
  • 3/4 l. supa (din cub Gallina Blanca)
  • 2 oua
  • 50g. branza de oaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala andivele, se indeparteaza foile exterioare, se taie in doua, apoi fideluta. Ceapa verde se spala, se usuca cu un servet si se taie rondele. Intr-o cratita se pune untul si se caleste ceapa; se adauga andivele si supa si se lasa sa clocoteasca 5 minute. Se ia supa de pe foc si se lasa la racit. Apoi, se mixeaza. Branza de vaca se amesteca bine cu ouale, se adauga in supa pusa din nou pe foc. Se sareaza si se pipereaza.
Se seveste in castronele, cu branza de oaie taiata cubulete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori