Andivele si prazul se taie rondele mici care se pun cu o lingura de unt intr-un vas sa se caleasca.
Andivele si prazul se taie rondele mici care se pun cu o lingura de unt intr-un vas sa se caleasca. Cand incep sa se rumeneasca, se adauga laptele fierbinte, patrunjelul si mararul tocate marunt, cartofii, zahar si se potriveste de sare. Se lasa totul la fiert, pe foc mic si se amesteca din cand in cand. Cand au fiert toate legumele, se scot cartofii si se sfarama cu furculita. Apoi se toarna smantana si se amesteca bine supa.
Supa se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii