Supa de andive cu praz

Andivele si prazul se taie rondele mici care se pun cu o lingura de unt intr-un vas sa se caleasca.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa de andive cu praz

Ingrediente

  • 500 gr andive
  • 3 cartofi
  • 1
  • 5 l lapte
  • patrunjel
  • marar verde
  • 3 linguri cu smantana
  • 2 fire praz
  • sare
  • unt
  • 1 lingurita zahar

Mod de preparare

Andivele si prazul se taie rondele mici care se pun cu o lingura de unt intr-un vas sa se caleasca. Cand incep sa se rumeneasca, se adauga laptele fierbinte, patrunjelul si mararul tocate marunt, cartofii, zahar si se potriveste de sare. Se lasa totul la fiert, pe foc mic si se amesteca din cand in cand. Cand au fiert toate legumele, se scot cartofii si se sfarama cu furculita. Apoi se toarna smantana si se amesteca bine supa.


Supa se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci