Supa de bilute din ficat de Bajor

La ficatul curatat si fragmentat adaugam slanina taiata in cubulete marunte, si ceapa taiata merunt si prajita in unt pana devine sticloasa. Chiflele

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300g ficat de vitel sau de vita
  • 100 g slanina
  • 1 ceapa rosie
  • 200 g chifle
  • unt
  • 3 oua
  • ¼ l lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • maiorana
  • patrunjel
  • arpagic
  • 1 lingura de faina

Mod de preparare

La ficatul curatat si fragmentat adaugam slanina taiata in cubulete marunte, si ceapa taiata merunt si prajita in unt pana devine sticloasa. Chiflele taiate in cubulete mici se prajesc in unt pana devin aurii. Se bat ouale si se amesteca cu lapte, apoi se toarna peste chifle. Cand au absorbit laptele adaugam condimentele, ficatul si la sfarsit faina. Amestecul se framanta bine Se formeaza bilute, cu mainile umede, si se fierb in supa de vita clocotita timp de aprox. 15 minute.
Alte retete

Ciorba de salata

Ciorba de vacuta

Ciorba de perisoare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc