Se prajeste prazul, se pune bostanul care este dat prin razatoare mare, se pune apa, vegeta, sos de soia si se lasa la fiert 60 de minute. La sfirsit,
Se prajeste prazul, se pune bostanul care este dat prin razatoare mare, se pune apa, vegeta, sos de soia si se lasa la fiert 60 de minute. La sfirsit, dupa ce se raceste putin, se foloseste aparatul de facut supa crema.
Se poate servi cu biscuiti de secara
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriSe fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...
Salata de fasole verde
Comentarii