Se spala si se desface broccoli in buchetele, se fierbe in 1- 1,5 apa sarata, se mixeaza, pentru aroma se adauga piper si patrunjel verde taiat marunt
Se spala si se desface broccoli in buchetele, se fierbe in 1- 1,5 apa sarata, se mixeaza, pentru aroma se adauga piper si patrunjel verde taiat marunt. Din faina si smantana se prepara o compozitie omogena care se desarta in supa clocotinda pentru a o lega si drege. (Gustul poate fi imbogatit cu bucatele de unt tavalite prin faina.)
Crutoanele de chifla se prajesc in cuptor si se ofera la servire.
Alte retete culinarerecomandate
Supa ciuperci
Zacusca de legume
Tocanita de iepure

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii