Taiem cubulete cartofii si legumele si le punem la fiert in apa. Cand devin pe jumatate moi adaugam fulgii de ovaz. Preparam un amestec din ulei si
Taiem cubulete cartofii si legumele si le punem la fiert in apa.
Cand devin pe jumatate moi adaugam fulgii de ovaz.
Preparam un amestec din ulei si faina, presaram deasupra praf de boia si il adaugam la supa.
Servim cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Salata de piept pui cu paste
Mazare cu ciuperci si iaurt
Sos rosu de ciuperci cu ceapa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii