Taiem cubulete cartofii si legumele si le punem la fiert in apa. Cand devin pe jumatate moi adaugam fulgii de ovaz. Preparam un amestec din ulei si
Taiem cubulete cartofii si legumele si le punem la fiert in apa.
Cand devin pe jumatate moi adaugam fulgii de ovaz.
Preparam un amestec din ulei si faina, presaram deasupra praf de boia si il adaugam la supa.
Servim cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Salata de piept pui cu paste
Mazare cu ciuperci si iaurt
Sos rosu de ciuperci cu ceapa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii